Ga naar Content

Robert Molenaar in De Aftrap: 'Joey Veerman binnenkort in Oranje'

AZ-middenvelder Jordy Clasie maakte na zes jaar afwezigheid zijn rentree in de voorselectie van het Nederlands elftal. Begrijpelijk gezien zijn vorm, maar trainer Robert Molenaar breekt in De Aftrap een lans voor Joey Veerman. De Volendammer is in zijn ogen hard op weg de beste speler van PSV te worden. "Het Nederlands elftal is dan de volgende stap." 

Volgens Robert Molenaar klopt Joey Veerman op de deur van Oranje - NH Sport / Edward Dekker

Molenaar liet Veerman als trainer van FC Volendam in 2016 debuteren in het betaalde voetbal. Zijn plek in de basis stond hij daarna, blessures uitgezonderd, niet meer af. In 2019 vertrok de middenvelder naar sc Heerenveen, waarna afgelopen winter de transfer naar PSV volgde. In Eindhoven speelde de 23-jarige Veerman sinds zijn komst twaalf wedstrijden waarin hij vier doelpunten maakte.  

Vrijdag 18 maart maakt bondscoach Louis van Gaal zijn defintieve selectie bekend. Oranje speelt eind deze maand oefenduels tegen Denemarken en Duitsland. 

Je kunt De Aftrap elke vrijdagavond op tv zien bij NH Sport. De eerste uitzending is om 17.10 uur. Daarna volgt elk uur om tien over heel de herhaling. Klik hier als je voorgaande afleveringen wil terugzien. De hele uitzending van vanavond kun je hieronder bekijken. 

De Aftrap van vrijdag 11 maart met Ab Plugboer en Robert Molenaar - NH Sport / Edward Dekker

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]