Ga naar Content

Kritische Jong-Ajax captain ziet zijn ploeg onterecht verliezen

Kansen kreeg Jong Ajax genoeg op bezoek bij FC Emmen, maar de Amsterdamse talenten waren niet altijd even zorgvuldig in de afronding. Zo kreeg Youri Regeer twee opgelegde kansen in de eerste helft. De aanvoerder staat baalt na afloop dan ook flink van de 2-1 nederlaag. "Heel zuur als je kijkt hoe we de goals weggeven."

Youri Regeer over het verlies tegen FC Emmen - NH Nieuws

Over het veldspel is Youri Regeer wel tevreden. Jong Ajax was bij vlagen zeer dominant en kreeg vooral in de eerste helft veel grote kansen. Dat het bij één tegentreffer bleef had de thuisploeg ook vooral te danken aan Michael Brouwer. De goalie van FC Emmen werd na afloop ook benoemd tot 'man of the match'.

Leerzaam

Trainer John Heitinga zei na de wedstrijd voor de camera dat hij ook een trots gevoel over hield aan deze wedstrijd. Uiteraard balend van de nederlaag, maar hij genoot van het vertoonde spel. Daarnaast beseft de oud-international dat dit soort wedstrijden heel leerzaam zijn voor zijn ploeg.

Tekst loopt door onder de video.

John Heitinga over de ambiance op de Oude Meerdijk - NH Nieuws

Derde verlies op rij

Met een dubbel gevoel gaat Jong Ajax weer richting Amsterdam. Geen punten, maar wel goed gespeeld tegen de nummer twee van de eerste divisie. Feit is wel dat de nederlaag tegen FC Emmen de derde op rij is voor de Ajacieden.

Tekst loopt door onder de video.

Youri Regeer reageert op de derde nederlaag op rij - NH Nieuws

Door de nederlaag zakt Jong Ajax naar de vijfde plek. Volgende wedstrijd is op maandag 7 maart in eigen huis tegen ADO Den Haag.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]