Ga naar Content

Bij haar eerste indooroptreden loopt Nadine Visser meteen de WK-limiet

In haar eerste wedstrijd van het indoorseizoen heeft Nadine Visser meteen de WK-limiet gelopen. De 27-jarige hordeloopster uit Hoorn zette in Düsseldorf op de 60 meter horden 8,02 seconden in de series neer. Daarmee duikt ze onder de limiet van 8,16. In de finale verbeterde ze haar tijd naar 7,93 seconden.

Nadine Visser was de snelste bij de kwalificatie - Foto: Orange Pictures / Andre Weening

Op de WK indoor van 2018 greep Visser het brons op de 60 meter horden. Op de EK indoor in 2019 en 2021 pakte ze op die afstand het goud. Op de Olympische Spelen in Tokio eindigde Visser knap als vijfde.

Visser zal komende maand in actie komen op de WK indoor die van 18 tot en met 20 maart in Belgrado (Servië) worden georganiseerd. Eerder kwalificeerden Koen Smet, Liam van der Schaaf, Lieke Klaver, Jessica Schilder, Menno Vloon, Isayah Boers en Tony van Diepen zich voor de mondiale eindstrijd.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]