Ga naar Content

De Aftrap: 'Trainer Wim Jonk laat FC Volendam niet zomaar in de steek'

Het contract van trainer Wim Jonk bij FC Volendam loopt over een paar maanden af. Kiest de oud-Volendammer voor een langer verblijf of is hij een kandidaat om bij PSV Roger Schmidt op te volgen? "Ik denk dat Wim het ontzettend leuk zou vinden om met Volendam in de eredivisie uit te komen", zegt technisch directeur Jasper van Leeuwen in De Aftrap.   

Jasper van Leeuwen over de toekomst van 'Team Jonk' - NH Sport / Edward Dekker

"Als wij samenwerken, zijn we op ons sterkst"

FC Volendam-Technisch directeur Jasper van Leeuwen

Ook zijn eigen toekomst is ongewis. Dat met het vertrek van Jonk ook de voltallige staf FC Volendam verlaat, bestrijdt Van Leeuwen. "Als wij samenwerken zijn we op ons sterkst. Dat is absoluut zo. Maar dat wil niet zeggen dat je als een soort van Siamese tweeling voor je hele leven aan elkaar vastzit. " 

FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren zit ook aan tafel bij De Aftrap. Hij gaat dieper in op de opzienbarende transfer van Denso Kasius naar Bologna. De rechtsback werd door FC Volendam gehuurd van FC Utrecht. 

Je kunt De Aftrap elke vrijdagavond op tv zien bij NH Sport. De eerste uitzending is om 17.10 uur en daarna volgt elk uur de herhaling. Klik hier als je voorgaande afleveringen wil terugzien.

Volgende week zijn sportjournalist Valentijn Driessen van De Telegraaf en voormalig FC Volendam-keeper Sonny Stevens te gast. 

De Aftrap van vrijdag 4 februari met Frans van Seumeren en Jasper van Leeuwen - NH Sport / Edward Dekker

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]