Ga naar Content

Speeldata KNVB-beker: kwartfinales Ajax en AZ tegelijk op woensdagavond

De KNVB heeft vandaag de speeldata voor de kwartfinales van het nationale bekertoernooi bekend gemaakt. Zowel Ajax als AZ komen woensdag 9 februari om 19.00 uur in actie. 

AZ'er Hakon Evjen in duel met Juriën Gaari van RKC - Foto: Pro Shots / Marcel van Dorst

Ajax neemt het voor een plek in de halve finales in de eigen Johan Cruijff Arena op tegen Vitesse. AZ speelt dan op hetzelfde moment in Waalwijk tegen RKC. 

In de vorige ronde van de KNVB-beker won AZ met 2-1 van Twente. Ajax kwalificeerde zich eenvoudig door met 9-0 te winnen van de amateurs van Excelsior Maassluis. 

AZ - Go Ahead Eagles

Doordat naast AZ ook Go Ahead Eagles in de kwartfinales in actie komt, wordt het eredivisie-duel tussen beide ploegen verplaatst. Deze wedstrijd zal nu gespeeld gaan worden op zondag 13 februari om 16.45 uur. Oorspronkelijk stond dit duel gepland op zaterdag 12 februari.

Overzicht speeldata kwartfinales KNVB-beker:

PSV - NAC Breda - dinsdag 8 februari - 19.00 uur.
RKC - AZ - woensdag 9 februari - 19.00 uur.
Ajax - Vitesse - woensdag 9 februari - 19.00 uur.
NEC - Go Ahead Eagles - donderdag 10 februari - 19.00 uur. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]