Ga naar Content

De Aftrap van vrijdag 21 januari met Edwin Zoetebier en Peter Boeve

PSV - Ajax, de blunderende AZ-doelman Peter Vindahl Jensen, de Ajax-flirt van Mo Ihattaren en de keeperskwestie bij FC Volendam. Het zijn een paar onderwerpen die in onze wekelijkse voetbal talkshow De Aftrap voorbij komen. Oud-international en Ajacied Peter Boeve en keeperstrainer Edwin Zoetebier zijn te gast.   

De Aftrap van vrijdag 21 januari met Edwin Zoetebier en Peter Boeve - NH NSport / Edward Dekker

Over Ihattaren is Boeve hard in zijn oordeel. Het voormalig toptalent van PSV hoopt met hulp van Ajax-trainer Gerald Vanenburg weer op zijn oude niveau terug te komen.

"Die hersencellen zijn niet goed gedraaid"

Ajacied Peter Boeve

Boeve heeft weinig hoop als hij de uitspraken van Ihattaren in de krant leest. "Ik zou hem als Ajax niet halen. Hij geeft op iedereen af, maar vergeet zichzelf. Daar zou ik niet aan beginnen. Die hersencellen zijn niet goed gedraaid."

Zoetebier legt uit waarom hij afgelopen zomer de deur bij FC Volendam dichttrok en als keeperstrainer naar Vitesse vertrok. De Volendammer breekt een lans voor keepers van eigen kweek. "Ik had Nordin Bakker gehouden, want daar zit nog ontzettend veel rek in. Barry Lauwers is ook een goeie keeper. Ik had Stankovic niet gehaald, omdat je keepers in huis hebt die in mijn ogen ook nog iets goedkoper zijn. " 

"Ik had Stankovic niet gehaald"

Voormalig keeperstrainer FC Volendam Edwin Zoetebier

Uiteraard speelt Erik-Jan Brinkman ook weer een partijtje straat voetgolf. Dat doet hij in Beverwijk tegen oud-prof van HFC Haarlem en FC Volendam Niels Kokmeijer. En we sluiten  af met ons eigen elftal 'FC De Aftrap'.

Wil je eerdere afleveringen van De Aftrap terugkijken, klik dan op deze link

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]