Ga naar Content

Opvallende reactie Dusan Tadic over busaankomst bij Feyenoord: "Ongelooflijk mooi"

Ajax deed met de 0-2 goede zaken tegen Feyenoord. Met drie punten in de broekzak gaan de Amsterdammers tevreden naar huis na een roerige middag. Bij aankomst kwam de bus van Ajax in een waar slagveld terecht en werd de bus van alle kanten bekogeld met vuurwerk. "Het was ongelooflijk mooi, het gaf me energie", zegt Dusan Tadic na afloop van het duel.

Dusan Tadic over de aankomst met de bus bij De Kuip - NH Nieuws

De agressie rondom De Kuip richtte zich vooral op Steven Berghuis. De aanvallende middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap van Feyenoord naar Ajax en dat namen de Rotterdamse fans hem niet in dank af. Na de wedstrijd vertelde Erik ten Hag hoe hij zijn pupil op deze wedstrijd had voorbereid.

Tekst loopt door onder de video.

Erik ten Hag over Steven Berghuis - NH Nieuws

Matte Klassieker

Gelukkig ging het zondagmiddag ook nog over het voetbal, al was het een zeer matte Klassieker. Beide ploegen sprankelden niet en was Ajax uiteindelijk de gelukkige winnaar. Erik ten Hag zocht tijdens de persconferentie naar een verklaring voor het matige spel van zijn ploeg.

Tekst loopt door onder de video.

Erik ten Hag probeert het matige spel van zijn ploeg te verklaren - NH Nieuws

Veel jonge spelers van Ajax snakken naar de winterstop om de benen wat rust te gunnen. Toch moeten de mannen van Erik ten Hag nog één keer aan de bak voor de winterstop. Woensdag wacht de wedstrijd in eigen huis tegen Fortuna Sittard.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]