Start van hoofdcontent

Haarlem

NL
V

Trekker gestolen van Bloemendaalse voet-en softbalvereniging: "We kunnen niet zonder"

22 november 2021, 12.15 uur · Aangepast 23 november 2021, 08.57 uur · Door Marieke Pijlman

In de nacht van vrijdag op zaterdag is de trekker van voet- en softbalvereniging BVC in Bloemendaal gestolen. De trekker stond in een afgesloten garage en werd in een mum van tijd door dieven meegenomen. "In zeven minuten hebben ze de garage opengebroken, de trekker eruit gehaald, ingeladen en meegenomen", vertelt Erik Holtz, voorzitter van de club. 

BVC Bloemendaal

Holtz baalt ervan, zeker nu de vereniging het al lastig heeft door corona. "Er zijn natuurlijk minder inkomsten. En dit erbij is wel een aanslag op het geheel."

De trekker werd volop gebruikt voor het onderhoud van de velden. Zo werden de velden geveegd met de trekker en ook gerold en geprikt om ervoor te zorgen dat het water goed weg kan lopen. "Feitelijk kunnen we niet zonder die trekker", vertelt Holtz. 

Aangifte

De club heeft aangifte gedaan en in de tussentijd moet de club zoeken naar een oplossing. De verzekeringsmaatschappij wil nog even wachten met uitkeren, omdat de mogelijkheid bestaat dat de trekker misschien wordt teruggevonden.

Holtz hoopt dat ze tijdelijk een trekker kunnen lenen. "We moeten even kijken wat we kunnen doen, we hebben er wel één nodig snel." De club roept iedereen op alert te zijn en uit te kijken naar de kleine blauwe trekker. 

Dit is een bericht van de gemeenschappelijke nieuwsredactie

Meer nieuws uit Haarlem e.o.?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit Haarlem en omgeving. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws.

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Haarlem.

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected]

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]