Ga naar Content

Robert Mühren zat met FC Volendam in Comedy Capers: "Dit sloeg nergens op"

"Het leek wel Comedy Capers", zo vatte FC Volendam-spits Robert Mühren vooral de eerste helft van Jong Ajax - FC Volendam (4-4) na afloop samen. Beide ploegen grossierden in fouten, waardoor het in no time 3-2 stond. 

FC Volendam-spits Robert Mühren: "Comedy Capers" - NH Sport/Edward Dekker

"Dat we in de laatste minuut 4-4 maken, daar mogen we best een beetje trots op zijn"

FC Volendam-speler Robert Mühren

"Het leek wel Comedy Capers. Dit sloeg helemaal nergens op", aldus de topschutter die blij was dat FC Volendam diep in blessuretijd een nederlaag wist te voorkomen dankzij een rake poeier van Denso Kasius. "Daar mogen we nog een beetje trots op zijn."

Voor de tv-kijkers was het Noord-Hollands onderonsje met zoveel kansen over en weer aantrekkelijk om naar te kijken. Ook al ging dat gepaard met heel veel fouten. Halverwege keek FC Volendam tegen een 4-2 achterstand aan. Toch hield trainer Wim Jonk zijn spelers in de rust voor dat de strijd nog niet was gestreden.

Tekst gaat verder onder de video.

Trainer Wim Jonk vond een punt voor FC Volendam verdiend - NH Sport/Edward Dekker

"Het is winnen of leren. Vanavond was het in de eindfase leren"

Jong Ajax-trainer John Heitinga

Waar FC Volendam de gelijkmaker in de 95e minuut uitbundig vierde, waren de druiven voor Jong Ajax zuur. "Het is zonde dat we de bal niet langer voorin konden houden. Het is winnen of leren. Vanavond was het in de eindfase leren. "

Trainer John Heitinga: "Zonde dat we hem niet over de streep trekken" - NH Sport/Edward Dekker

Jong Ajax speelt komende maandag opnieuw thuis; Roda JC komt dan langs op De Toekomst. FC Volendam gaat bij Jong FC Utrecht langs en Jong AZ speelt in Wijdewormer tegen FC Emmen. Die laatste twee duels kun je rechtstreeks op de radio volgen in een extra radio-uitzending van NH Sport van 18.00 tot 22.00 uur. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]