Ga naar Content

Gemengde gevoelens bij trainer Wim Jonk na topper: "Het kon beide kanten op"

FC Volendam - FC Emmen was op papier een topper en dat werd door de spelers op het veld vanavond waargemaakt. Dat de thuisploeg een 2-0 voorsprong verspeelde, zorgde na afloop voor gemengde gevoelens bij spelers en trainer Wim Jonk. "Het kon beide kanten op", vond de Volendammer. 

Trainer Wim Jonk blikt terug op de topper tegen FC Emmen - NH Sport/Edward Dekker

Cruciaal was tien minuten voor rust het moment waarop FC Emmen op 2-1 kwam, waarna Dean James in de counter verzuimde de 3-1 binnen te schieten. In de tweede helft ging FC Emmen vervolgens vol overgave op jacht naar de gelijkmaker.

Tekst gaat verder onder de video.

Trainer Wim Jonk: "Het kon beide kanten op" - NH Sport/Edward Dekker

Walid Ouid-Chikh maakte tegen FC Emmen zijn basisdebuut. Na drie invalbeurten mocht hij van Jonk als rechtsback beginnen. Hij verving de geschorste Denso Kasius, terwijl Brian Plat op de bank begon, omdat hij afgelopen dagen ziek was geweest. Na iets meer dan een uur spelen was de batterij van Ouid-Chikh leeg.

Tekst gaat verder onder de video.

Na een uur was Walid Ouid-Chikh leeggespeeld - NH Sport/Edward Dekker

Ondanks dat FC Volendam de overwinning niet over de streep wist te trekken, viert Ouid-Chikh morgen een feestje. Hij viert morgen zijn 22e verjaardag.

Tekst gaat verder onder de video.

Walid Ouid-Chikh wordt zaterdag 22 jaar - NH Sport/Edward Dekker

Vanwege de interlandperiode komt FC Volendam volgende week niet in actie. De eerstvolgende competitiewedstrijd is vrijdag 19 november uit tegen Jong Ajax. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]