Ga naar Content

Dubbelslag in België voor veldrijdster Denise Betsema

Na haar overwinning gisteren in Ruddervoorde in de Superprestige was veldrijdster Denise Betsema vandaag in het Belgische Zonhoven de sterkste. Door deze overwinning in de wereldbeker gaat de Texelse nu aan kop in de tussenstand. 

Denise Betsema - Foto: Orange Pictures

Betsema oogde ijzersterk in de vierde wereldbekerwedstrijd van dit seizoen. Aan de meet had ze 46 seconden voorsprong op Lucinda Brand. Nummer drie, Ceylin Alvarado, gaf meer dan een minuut op Betsema toe. 

Grote afwezige in Zonhoven was Marianne Vos die dit seizoen twee wereldbekerwedstrijden in de Verenigde Staten op haar naam schreef. Daardoor neemt Betsema de eerste plaats van Vos in het algemeen klassement over. Betsema fietste 125 punten bij elkaar. Brand staat op 122 punten en Vos zakte naar plek drie met 102 punten. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]