Ga naar Content

Gelijkspel voelt als verlies voor wakker geschudde Telstar-goalie Doornbusch

Het is een zure avond voor Telstar. De Witte Leeuwen gaven in eigen huis een riante 2-0 voorsprong weg tegen Helmond Sport. Doelman Trevor Doornbusch was na afloop zichtbaar teleurgesteld. "Voelt als verlies."

Trevor Doornbusch baalt van gelijkspel - NH Nieuws

De bezoekers uit Brabant maakten voor rust de aansluitingstreffer uit een corner en halverwege de tweede helft was Doornbusch kansloos op een afstandsschot. En dus moet Telstar het doen met één punt. Trainer Andries Jonker vond na afloop dat zijn ploeg meer verdiende gezien de kansenverhouding. 

Tekst loopt door onder de video.

Andries Jonker blikt terug op de 2-2 tegen Helmond Sport - NH Nieuws

Wissel

Tegen Helmond Sport stond doelman Doornbusch weer in de basis net zoals afgelopen maandag tegen Jong PSV. Daarvoor moest hij een aantal weken toekijken vanaf de bank, terwijl Doornbusch het seizoen nog begon als eerste doelman. Maar na een paar fouten gaf Jonker de voorkeur aan Ronald Koeman Jr. Door de blessure van Koeman Jr. kreeg Doornbusch weer een kans.

Tekst loopt door onder de video.

Trevor Doornbusch over zijn persoonlijke situatie - NH Nieuws

Programma

Door het gelijke spel blijft Telstar twaalfde op de ranglijst. Volgende speelronde gaan de Velsenaren op bezoek bij Jong Ajax, maar eerst speelt Telstar dinsdag voor de beker tegen Kozakken Boys.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]