Ga naar Content

Snel lerende Kasius neemt bal ouderwets vol op de pantoffel: "Of zo of het stadion uit"

"Ik twijfelde niet", vertelt Denso Kasius over het moment dat de bal voor zijn voeten kwam in de 28e minuut. De Volendamse verdediger maakte de enige treffer tegen NAC Breda. "Of zo of het stadion uit." 

Denso Kasius over z'n treffer tegen NAC - NH Nieuws

In de winterstop stapte Denso Kasius over van Jong FC Utrecht naar FC Volendam. Vanaf moment één veroverde hij een basisplaats en maakte sindsdien een stormachtig ontwikkeling door. En dat uiteraard tot tevredenheid van coach Wim Jonk. 

Tekst loopt door onder de video.

Wim Jonk over matchwinner Denso Kasius - NH Nieuws

Door de treffer van Kasius staat FC Volendam nu aan kop in de eerste divisie. Blij was Wim Jonk wel na afloop, maar zeker niet tevreden. De Volendamse coach zag dat zijn ploeg in de tweede helft goed weg kwam, want NAC verdiende eigenlijk meer. 

Tekst loopt door onder de video.

Wim Jonk ziet dat zijn ploeg weer het overwicht kwijtraakt - NH Nieuws

FC Volendam staat nu twee punten boven nummer twee Excelsior. Vrijdag gaan de mannen van Jonk op bezoek bij Jong AZ. Dit duel begint om 20.00 uur en is live te volgen op NH Radio.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]