Ga naar Content

Van Gaal reageert op afwezigheid Drommel: "Ongelooflijk"

Bondscoach Louis van Gaal heeft gereageerd op het nieuws dat NH Sport naar buiten bracht over Joël Drommel. In de laatste aflevering van Bakkie Pleur onthulde oud-voetballer Piet Keur dat de in Bussum geboren doelman zich had verslapen en daarom bij Oranje op de tribune moest plaatsnemen. 

Joël Drommel en Louis van Gaal - Foto: Pro Shots

"Ik ga het niet hebben over Drommel, dat is iets privé, dat is in het trainingskamp gebeurd", aldus Van Gaal. "Of het geen onzin is? Helemaal niet, ik kan het niet ontkennen en ik kan het ook niet bevestigen. Want als ik het bevestig, dan gaat het weer een heel leven leiden. Ik vind het ongelooflijk dat zulke berichten in de media verschijnen!"

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Eind vorig jaar ging NH Sport op bezoek bij de vader van Joël Drommel in zijn snackbar in Haarlem. Bekijk hieronder het item.

Kersverse Oranje-keeper Joël Drommel kan rekenen op steun thuisfront - NH Sport/Tijmen Koelemeijer

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]