Ga naar Content

Gerelateerde videos

Bakkie pleur: "Drommel op tribune omdat hij zich verslapen had"

Volgens bondscoach Louis van Gaal zat keeper Joël Drommel op de tribune, omdat hij de laatste wedstrijden niet goed had gekeept. Volgens oud-voetballer Piet Keur zit dat anders. "Hij was in slaap gevallen en te laat gekomen", aldus Keur. 

Joël Drommel bij Oranje - Foto: Pro Shots / Stefan Koops

"Ik heb een primeur voor je. Weet je waarom Drommel op de tribune zat? Hij was in slaap gevallen. Hij moest tussen de middag eten of trainen en kwam te laat", vertelt Keur. "Vraag maar na. Het klopt honderd procent. Die wordt denk ik niet snel meer opgeroepen."

'Loes' van Gaal

De Zandvoorter heeft vroeger ook gevoetbald met Van Gaal in de zaal. "Hij kon goed zaalvoetballen, maar ik noemde hem altijd Loes van Gaal, omdat hij altijd alles beter wist. Net zoals een oud wijf", vertelt Keur.

"Hij kon goed zaalvoetballen, maar ik noemde hem altijd Loes van Gaal, omdat hij altijd alles beter wist"

oud-voetballer piet keur over louis van gaal

In de rubriek een bakkie pleur met Van Galen en Keur bespreken de oud-voetballers ook de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Letland en blikken ze vooruit op het duel van vanavond tegen Gibraltar.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]