Ga naar Content

Trainer Uli Landvreugd bezig aan laatste seizoen bij AFC

Uli Landvreugd neemt na dit seizoen afscheid als trainer bij AFC, zo meldt de club. De 49-jarige Amsterdammer is bezig met de cursus Coach Betaald Voetbal en wil een volgende stap in zijn trainerscarrière zetten.

Foto: Pro Shots / Erich Snijder

Landvreugd is bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van de tweededivisionist. Naast zijn werkzaamheden bij AFC, loopt Landvreugd al enige tijd stage bij Telstar.

In zijn eerste jaar als eindverantwoordelijke werd hij meteen kampioen van Nederland bij de amateurs. In het daaropvolgende seizoen stond hij met AFC aan kop van de ranglijst, maar vanwege corona ging daar een streep doorheen.

Momenteel staat AFC vijfde in de tweede divisie met elf punten uit zes wedstrijden. Zaterdag speelt de ploeg op Goed Genoeg om 14.30 uur tegen Kozakken Boys.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]