Ga naar Content

Toestand van figurant StukTV is 'stabiel' na val van loopbrug veerboot TESO

De toestand van de man die gistermiddag van een loopbrug van de TESO - de veerdienst tussen Den Helder en Texel - viel, is 'stabiel'. De man was figurant in het programma Het Jachtseizoen van StukTV. Het ongeluk gebeurde buiten de opnamen om.

Foto: AS Media

Dat zegt StukTV in een bericht op Instagram. Het slachtoffer viel van vier meter hoogte. "Wij zijn enorm geschrokken van het ongeluk. Het gaat om een persoon die eerder meespeelde om het team van StukTV tijdens het spel te misleiden."

Het Jachtseizoen is een YouTube-programma waarmee de mannen van StukTV al jaren hoge ogen gooien. Het laatste seizoen wordt op televisie bij SBS6 uitgezonden. In iedere aflevering krijgen ze vier uur de tijd om een bekende Nederlander op te jagen en te pakken te krijgen.

Gestaakt

Voor de aflevering die gisteren werd opgenomen, was de Amstelveense dj Martin Garrix de opgejaagde BN'er. Hij gaf gisteravond nog een verrassingsoptreden op Texel bij strandpaviljoen Paal 17. Dit was ook onderdeel van de opnamen. "Nadat de ernst van de situatie duidelijk werd, is het afsluitende optreden gestaakt en zijn de opnames gestopt."

Veerdienst TESO laat weten dat de opnamen van StukTV vooraf niet bij hem waren gemeld. "Dat gebeurt meestal wel bij opnamen, dan kunnen we het een en ander afstemmen."

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit de Noordkop?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]