Ga naar Content

Warm afscheid fans De Graafschap bezorgt Daryl van Mieghem kippenvel

Vijf jaar droeg Daryl van Mieghem het shirt van De Graafschap. Vanavond keerde hij terug op De Vijverberg en deed hij zijn oude club pijn door de 0-2 te scoren. FC Volendam won in Doetinchem met 3-0 en toch gaven de fans van de thuisclub de 31-jarige Amsterdammer een afscheid om niet te vergeten.

De aanvaller werd minutenlang toegezongen en er was een groot spandoek gemaakt om hem te bedanken. Van Mieghem was onder de indruk, vertelde hij na afloop van het eerbetoon.

Tekst gaat verder onder de video.

Daryl van Mieghem genoot van het afscheid - NH Sport/Edward Dekker

De aanhang liet de voormalige Superboer niet met lege handen vertrekken. Na het eerbetoon en de foto's kreeg hij van de fans ook een flink cadeau overhandigd.

Tekst gaat verder onder de video.

Wat kreeg Daryl van Mieghem als cadeau? - NH Sport/Edward Dekker

Dat FC Volendam dankzij de treffer van Van Mieghem en kort ervoor van Oristinaio met een 2-0 voorsprong ging rusten, was allesbehalve overeenkomstig het spelbeeld. Ook trainer Wim Jonk had gezien dat De Graafschap zeker in het eerste deel van de wedstrijd de betere ploeg was en een aantal kansen onbenut liet. Maar het zoet van de overwinning smaakte goed. 

Trainer Wim Jonk na de 3-0 zege op De Graafschap - NH Sport/Edward Dekker

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]