Ga naar Content

Oud-AZ'er Falkenburg staat open voor Telstar en FC Volendam

Een oude bekende op het trainingsveld van Jong AZ. Erik Falkenburg houdt zijn conditie op peil bij de selectie van Maarten Martens. De twee kennen elkaar nog van hun periode bij AZ, toen ze beiden in het eerste speelden. "Ze gunnen me alles hier."

Erik Falkenburg op zoek naar een nieuw avontuur - NH Nieuws

"Ik hoop op een club uit de eerste divisie of onderin eredivisie",  vertelt Erik Falkenburg na de training van Jong AZ. "Voor Telstar en FC Volendam sta ik ook open en dat is handig aangezien ik in Amsterdam woon."

Falkenburg begon zijn loopbaan bij Sparta Rotterdam. Van 2010 tot en met 2014 voetbalde hij bij AZ en maakte 10 doelpunten in 43 wedstrijden. In zijn Alkmaarse periode werd hij aan NEC en Go Ahead Eagles uitgeleend. NAC Breda nam hem in 2014 over en via Willem II en ADO Den Haag belandde hij vorig seizoen bij Roda JC. Momenteel is Falkenburg nog clubloos.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]