Ga naar Content

Nachtbewaker in been gestoken bij overval op hotel in Badhoevedorp

In Badhoevedorp is vannacht een nachtbewaker neergestoken bij een overval. Dat gebeurde rond 04.00 uur bij het Amrath Hotel op de Meidoornweg. Twee mannen met bivakmutsen en donkere kleding pleegden de overval, zij zijn nog voortvluchtig. 

Foto: NieuwsFoto

Het slachtoffer was nog aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis gebracht. De daders zijn op een scooter gevlucht in de richting van de Vlierstraat in Badhoevedorp. De politie heeft nog met een helikopter naar de daders gezocht, maar die zijn niet meer gevonden.

Verdachte situatie

"De avond voorafgaand aan de overval was een verdachte situatie gemeld in de Vlierstraat", laat de politie weten. Twee mannen in donkere kleding leken de buurt te verkennen en de politie laat weten dat er een mogelijk verband is met de overval. 

De mannen zijn met een buit vertrokken. Een ander persoon kwam tijdens de overval poolshoogte nemen. Diegene is ook bedreigd met het mes. De politie vraagt getuigen zich te melden. 

Op 8 september 2019 werd ook al een overval gepleegd bij het Amrath Hotel.

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.