Ga naar Content

Noord-Holland Cup: VOC verslaat Volendam ruim, VZV nipt langs SEW

Op de tweede speeldag van de Noord-Holland Cup wonnen VOC en VZV gisteren hun wedstrijden. De ploegen uit Amsterdam en 't Veld waren te sterk voor Volendam en SEW uit Nibbixwoud. 

Foto:

VOC-Volendam

De avond begon met VOC-Volendam. De Amsterdamse handbalsters waren sterker dan Volendam in de beginfase en hadden een ruime voorsprong in de rust: 21-13. In de tweede helft werd de marge door de ploeg van Rachel de Haze simpel uitgebreid: 37-23. Door de zege staat VOC in de finale komende zondag. 

SEW-VZV

SEW en VZV waren meer aan elkaar gewaagd. In de eerste helft bleef het spannend, totdat Demy Worst 11-10 maakte in het voordeel van VZV. Na rust was de score ook gelijkopgaand tot aan 24-24. In de laatste tien seconden werd de zege toch gepakt door de ploeg uit de Noordkop: 25-24. Net als VOC staat VZV zondag in de finale. 

Finales

Op zondag 29 augustus worden de finales van de NH Cup gespeeld. De strijd om de derde en vierde plek barst los om 13.00 uur en om 15.00 uur wordt de echte finale gespeeld. De finales worden gespeeld in de Westfrieslandhal in Wognum.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]