Ga naar Content

Volendam-trainer Jonk heeft slecht gevoel over de kwestie Van de Ven: "Je hoort daar niet te zitten met elkaar"

Wim Jonk stond vanochtend gewoon weer op het veld. De coach van FC Volendam zat de avond ervoor nog tot laat in Zeist vanwege de arbitragezaak van Micky van de Ven. "Dit zijn geen dingen die je graag doet."

Wim Jonk over de arbitragezaak Van de Ven - NH Nieuws

"Inhoudelijk ga ik er verder niet op in", vertelt Wim Jonk na de donderdagtraining. "Alleen hoor je daar niet met elkaar te zitten. Het kamp van Micky van de Ven vindt dat FC Volendam een veel te hoge transfersom vraagt, waardoor clubs als Olympique Marseille en WFL Wolfsburg vooralsnog niet toehappen.

Bekijk boven voor de reactie van trainer Wim Jonk en hieronder van aanvoerder Damon Mirani over de zaak Micky van de Ven.

Damon Mirani over de kwestie van zijn teamgenoot Van de Ven - NH Nieuws

Vrijdagavond speelt FC Volendam zonder Micky van de Ven tegen MVV. Dit duel kan je live volgen op NH Radio vanaf 19.00 uur.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]