Ga naar Content

Ongeloof bij spelers en trainer van Telstar na deceptie tegen Roda JC: "Helemaal in de war"

Spelers van Telstar vielen na het laatste fluitsignaal van ongeloof op de grond. De Witte Leeuwen verloren in de allerlaatste seconde in eigen huis van Roda JC. "Goede stilte in de kleedkamer."

De stadionspeaker riep middenvelder Cas Dijkstra na afloop om als 'man of the match'. De middenvelder viel op met een mooie treffer en een geweldige assist met de hak. Echter beleeft hij hier weinig plezier aan. "Even helemaal in de war." Bekijk hieronder de reactie van Dijkstra.

Tekst loopt door onder de video.

Cas Dijkstra de tegentreffer in de absolute slotfase - NH Nieuws

Ook trainer Andries Jonker kon zijn ogen niet geloven. Hij zag een uitstekend Telstar in de eerste helft, waar zijn ploeg terecht met een 3-1 voorsprong ging rusten. De 3-4 komt dan ook hard aan bij de gelouterde oefenmeester en zijn selectie. Zie de reactie van Jonker hieronder.

Tekst loopt door onder de video.

Andries Jonker over de teleurstelling bij hem en zijn spelers - NH Nieuws

Na drie wedstrijden heeft Telstar twee punten verzameld en staat de ploeg uit Velsen-Zuid op de dertiende plek. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]