Ga naar Content

Veel uitsupporters met FC Volendam mee naar competitiestart in Eindhoven

Bij het begin van de eerste divisie krijgt FC Volendam vrijdag steun van ongeveer 250 supporters. De Noord-Hollanders trappen het seizoen dan af op bezoek bij FC Eindhoven.

Supporters van FC Volendam mogen hun club weer achterna reizen - Foto: Pro Shots / Martijn Buskermolen

Er is in Eindhoven plaats voor 300 fans van de bezoekende club. Daarvan zijn er nu 250 gekocht door fans van FC Volendam, meldt de club aan NH Sport. Supporters moeten in het bezit zijn van een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van het coronavirus.

Radio-uitzending NH Sport

NH Sport reist ook af naar Eindhoven en doet live verslag op NH Radio. De uitzending begint vrijdagavond om 19.00 uur met presentator Stef Swagers. De aftrap van de wedstrijd is om 20.00 uur. Het verslag vanuit Noord-Brabant komt van Edward Dekker.

Ook Telstar komt vrijdag in actie. De Witte Leeuwen spelen thuis tegen FC Emmen. Dat duel begint eveneens om 20.00 uur en is ook live te volgen in NH Sport. Erik-Jan Brinkman is de commentator in Velsen-Zuid.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]