Ga naar Content

Zoektocht FC Volendam naar nieuwe keeper nog zonder al te veel succes

Komende week gaat FC Volendam op trainingskamp maar een eerste keeper is nog altijd niet gevonden. Gisteren beproefde Marko Deronja zijn geluk onder de lat in de oefenwedstrijd tegen Woudia All Stars.

Keeper Marko Deronja deed een half uurtje mee en kreeg niets te doen - Foto: NH Sport / Edward Dekker

FC Volendam won eenvoudig met 12-0 en de Sloveen kreeg in het half uur dat hij mocht meespelen niets te doen. "Hier kunnen we geen oordeel over geven", erkende trainer Wim Jonk na afloop van het duel in Westwoud.

Via zijn zaakwaarnemer belandde de 25-jarige Deronja in Volendam waar hij twee keer meetrainde. De kans dat hij er komende week op trainingskamp ook bij is, lijkt niet groot, al wilde Jonk daar gisteravond nog niets over zeggen. De Sloveen versleet sinds 2014 meer dan tien  (!) clubs en was niet beschikbaar voor een interview. 

Tekst gaat verder onder de video.

Trainer Wim Jonk over de eerste oefenwedstrijd en de transferperikelen - NH Sport/Edward DEkker

Stankovic

Een andere keeper die bij FC Volendam op de radar staat, is Filip Stankovic.De 19-jarige Serviër staat onder contract bij Internazionale en zou, net als Samuele Mulattieri afgelopen seizoen, mogelijk kunnen worden gehuurd. Op een terugkeer van de Italiaanse topscorer naar Volendam rekent Jonk niet meer, omdat Mulattieri ook diverse opties op een hoger niveau heeft. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]