Ga naar Content

Jip Molenaar verruilt FC Volendam voor Telstar

Jip Molenaar is de eerste aanwinst van Telstar voor het nieuwe seizoen. De 20-jarige verdediger komt over van provinciegenoot FC Volendam. Zijn vader, oud-voetballer Keje Molenaar, zegt dat zijn zoon een contract voor twee jaar heeft getekend met een optie voor een derde seizoen. Telstar wil de transfer nog niet bevestigen.

Jip Molenaar voor Jong Volendam tegen Excelsior Maassluis - Foto: Orange Pictures

Molenaar maakte afgelopen februari zijn debuut voor FC Volendam in de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Het bleef bij die ene invalbeurt voor de verdediger van de Palingboeren. Molenaar voetbalde het afgelopen seizoen op amateurbasis bij FC Volendam.

In het seizoen 2018/19 maakte Molenaar, zoon van oud-international Keje Molenaar, deel uit van de jeugdopleiding van Eintracht Frankfurt. Na één jaar Duitsland keerde Molenaar alweer terug naar Nederland en sloot hij aan bij Jong FC Volendam in de derde divisie. 

Eerste aanwinst

Voor Telstar is Molenaar de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen. Maandag 28 juni zal de ploeg van trainer Andries Jonker voor het eerst weer gaan trainen. Zaterdag 3 juli staat er dan een drieluik tegen de amateurs van IJmuiden en Stormvogels op het programma. Een week later komt Jong Ajax op bezoek. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]