Ga naar Content

Gertjan Tamerus stopt als assistent van Andries Jonker bij Telstar

Telstar moet op zoek naar een nieuwe assistent-trainer. Gertjan Tamerus heeft aangegeven te stoppen als rechterhand van trainer Andries Jonker. De voormalig spits was 1,5 jaar werkzaam bij de Witte Leeuwen.

Gertjan Tamerus (l) op de training met Andries Jonker - Foto: NH Sport / Thomas Brood

"Ik vind dit heel erg jammer", zegt Jonker over Tamerus op de website van de club. "De samenwerking met Gertjan is altijd een hele prettige samenwerking geweest. Gertjan is gekomen na het vertrek van Arvid Smit naar de KNVB. Zijn kennis en ervaring hebben er mede voor gezorgd dat het team, maar ook de spelers individueel hebben kunnen groeien. Gertjan heeft er door persoonlijke omstandigheden voor gekozen om afscheid te nemen van de Witte Leeuwen. Wij wensen hem uiteraard heel veel succes bij Koninklijke HFC."

"Gertjan heeft er door persoonlijke omstandigheden voor gekozen om afscheid te nemen van de Witte Leeuwen"

telstar-trainer Andries Jonker

Jonker weet nog niet wie Tamerus gaat opvolgen. "Wij gaan ons de komende tijd oriënteren en bekijken welke opties er zijn. Ik heb er vertrouwen in om op korte termijn de staf weer aan te vullen met een nieuwe assistent die samen met mij en Anthony Correia het seizoen zal starten."

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]