Ga naar Content

Straat eetcafé Beverwijk nog steeds hermetisch afgesloten na dodelijke steekpartij

Een deel van de Baanstraat in Beverwijk blijft nog de hele zondag dicht vanwege het politieonderzoek naar de dodelijk steekpartij van vrijdagavond. Het is nog altijd onduidelijk wat er precies is gebeurd. Drie mensen raakten gewond en zijn aangehouden, één man overleed.

Foto: NH Nieuws/ Maaike Polder

"De forensische opsporing is net begonnen met een onderzoek" volgens verslaggever ter plaatse Maaike Polder. "Mensen in witte pakken gingen de eettent binnen. Verder wilde de politie niks loslaten over het onderzoek."

De bewoners van de straat kunnen nog naar hun woning. Het is nog niet duidelijk hoelang het onderzoek nog duurt.

De politie trof vrijdag rond 22.45 uur drie gewonde mannen aan in een eettent in het centrum van Beverwijk. NH Nieuws maakte gisteren een reportage. De eigenaar vertelde in tranen dat zijn koks slachtoffer zijn. De zaak zat er net een paar maanden.

De tekst gaat verder onder de video

Beverwijk geschokt na steekpartij - NH Nieuws

De overleden persoon is een 54-jarige Langedijker. De andere twee zijn gewond naar het ziekenhuis overgebracht, waar ze de volgende dag werden aangehouden als verdachten.

Zevenhonderd meter verderop werd vrijdagavond een lichtgewonde man aangetroffen op de Wijckermolen. Ook hij is aangehouden. Er wordt onderzocht wat de mannen voor rol speelden bij de steekpartij.

Lees ook

Meer nieuws uit de IJmond?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit de IJmond. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/IJmond

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected]

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]