Ga naar Content

Jong AZ-trainer Michel Vonk neemt bijna afscheid bij Jong AZ

Ook voor Jong AZ zit het seizoen er zo goed als bijna op. En gelet op het spel en de resultaten die de beloften de afgelopen periode hebben laten zien, is dat misschien wel jammer.

Jong AZ-trainer Michel Vonk ziet progressie die zijn ploeg gemaakt heeft - NH Nieuws

"Je ziet dat naarmate het seizoen vordert we beter worden.", zegt trainer Michel Vonk. "We raken gewend aan de competitie. Veel jongens zijn nieuw en moeten wennen aan het niveau. Maar we zien in de laatste wedstrijden dat die jongens goede signalen afgeven."

Met het einde van het seizoen nadert ook het einde van het dienstverband van Vonk bij AZ. Per ingang van volgend seizoen is Maarten Martens zijn opvolger. Vonk kijkt met een goed gevoel terug op zijn periode bij de Alkmaarse club.

"AZ is een prima club. Ik heb het altijd goed naar mijn zin gehad. Ik ga nu iets anders doen. Maar ik heb het altijd prima naar mijn zin gehad bij AZ. Ik ga nu iets anders doen, maar ik ben gek op het spelletje dus dat zal niet heel anders voelen."

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]