Ga naar Content

Ervaren Zweedse versterking voor handballers Volendam

De handballers van Volendam hebben zich voor komend seizoen versterkt met Zlatko Pavicevic. De 28-jarige Zweed komt over van AIK Handboll uit Stockholm.

Zlatko Pavicevic - Foto: HV Volendam

Pavicevic is een linkshandige rechteropbouw speler die uitkijkt naar zijn buitenlands avontuur. "Door naar Nederland te komen, maar ik een nieuwe en spannende stap in mijn carrière. Voorheen heb ik ook in Canada en Bosnië gewoond. Nu mijn vriendin en ik nog geen kinderen hebben, is de stap een stuk makkelijker te maken."

"Een nieuwe en spannende stap in mijn carrière"

Handballer Zlatko Pavicevic
Zlatko Pavicevic - Foto: HV Volendam

"Samen met Marnix Roos zal ik de rechteropbouw positie bezetten. Marnix is nog jong en ik hoop met mijn ervaring hem nog beter temaken." Volendam-trainer Mark Ortega: "Het is geweldig om wat extra ervaring aan de rechterkant van het team te brengen. Wij vinden dit een belangrijke stap om Volendam naar een hoger competitief niveau te krijgen. "

"Een belangrijke stap om Volendam naar een hoger competitief niveau te krijgen"

Volendam-trainer Mark Ortega

Volendam staat dit seizoen in de Hadbal NL League op de vierde plaats met zes punten uit tien wedstrijden. Eind deze maand komt de Zweed naar een wedstrijd van Volendam kijken, waarna hij in de zomer definitief verhuist. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]