Sport

NL
V

Telstar-aanvoerder Korpershoek ziek van late tegengoal: "Te bizar voor woorden"

30 april 2021, 23.01 uur · Aangepast 1 mei 2021, 00.49 uur · Door Frank van der Meijden

Lange tijd leek 'Mister Telstar' Frank Korpershoek dankzij zijn doelpunt de matchwinner te gaan worden tegen Jong PSV. In de absolute slotfase van de wedstrijd gooide de 2-2 van Emmanuel Matuta echter alsnog roet in het eten voor Korpershoek en Telstar. "Ik moet oppassen dat ik geen dingen ga roepen die ik niet mag zeggen."

Telstar-aanvoerder Frank Korpershoek: "Dit is te bizar voor woorden" - NH Sport / Frank van der Meijden

"Ik weet niet meer hoe vaak we het nu al in de laatste minuten weggeven. Ergens gaat het een beetje wennen, maar het is te bizar voor woorden dat het elke keer op deze manier fout gaat", zei Korpershoek na afloop voor de camera van NH Sport. "Er gaan heel veel fouten bij ons aan vooraf."

Winnende treffer

Lang leek Korpershoek de winnende treffer te hebben gemaakt voor Telstar. "Ik kreeg van de week al een bericht van assistent-trainer Anthony Correia. Die zei dat de tijd bijna op was om nog één keer een doelpunt te maken. Ik kop hem goed binnen bij de tweede paal. Dan hoop je dat het wat oplevert, maar het mocht niet zo zijn", aldus Korpershoek. 

Tekst gaat verder onder de video

Telstar-trainer Andries Jonker: "Geweldig gespeeld, ondanks fantasieopstelling" - NH Sport / Frank van der Meijden

Ook voor Telstar-trainer Andries Jonker smaakten de druiven zuur na afloop van het duel. "Vooral nu is het enorm balen. We speelden geweldig, ondanks een fantasieopstelling. Je geeft het weer weg en dat is geweldig balen."

Goed en dom

"Dit is de zoveelste keer dat we het weggeven", vervolgt Jonker. "We hebben nu 12 punten in de allerlaatste seconden weggegeven. Ik heb tegen de jongens gezegd: "We zijn goed én we zijn dom.""

De volgende wedstrijd van Telstar is op vrijdag 7 mei. Dan gaan de Velsenaren op bezoek bij FC Den Bosch. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur naar de uitzending op NH Radio

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]