Ga naar Content

Jong Ajax-aanvoerder Youri Regeer hard voor zichzelf na nederlaag tegen NEC

Het was niet de avond van Jong Ajax. Op Sportpark De Toekomst werd er met 1-0 verloren van NEC. Aanvoerder Youri Regeer rekent zich de nederlaag aan. "Ik laat mijn man lopen en dat is een detail in het voetbal."

Jong Ajax-aanvoerder Youri Regeer vond de tweede helft beter dan de eerste - NH Nieuws

Ondanks het feit dat winnen niet het belangrijkste is voor Jong Ajax baalt Regeer van de zeventiende verliespartij dit seizoen. "We spelen wel voor de punten. Niet voor het meedoen om het meedoen. Zeventien nederlagen vind ik redelijk veel."

"We spelen wel voor de punten. Niet voor het meedoen om het meedoen"

jong ajax-speler youri regeer

"Ik heb in de tweede helft een Jong Ajax gezien wat ik graag wil zien", reageert trainer Mitchell van der Gaag. "Volledig druk op NEC en ze vastgezet op de eigen zestien meter. Dan komen we bij terugkerend probleem: het scoren. In de laatste vijf wedstrijden hebben we twee keer gescoord. Daarbij hebben we genoeg kansen gehad om meer doelpunten te maken."

De enige goal in Amsterdam werd gemaakt door Edgar Barreto.

Trainer Mitchell van der Gaag vindt dat zijn ploeg te weinig scoort - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]