Ga naar Content

'Telstar-spits Glynor Plet is een contractaanbieding waard'

Als het aan Telstar-trainer Andries Jonker ligt, blijft spits Glynor Plet in Velsen-Zuid. "De man schiet zoveel ballen in de goal. Dat is een contractaanbieding waard", aldus Jonker.

Foto: Pro Shots / Stefan Koops

Plet scoorde dit seizoen al achttien keer voor Telstar en is een vast waarde in het team van Andries Jonker. De trainer hoopt dat Plet dus bij Telstar blijft. Zelf houdt hij alle opties open. "Mijn contract loopt af. Ik denk dat de club tevreden is. De toekomst zal uitwijzen wat er gaat gebeuren."

Tekst gaat verder onder de video

Glynor Plet over zijn toekomst - NH Nieuws

Buitenland?

De spits is bezig aan zijn tweede periode bij Telstar. Plet speelde ook in België, Israël en Turkije. In dat laatste land had hij een zeer moeizame periode. Toch sluit de voetballer een buitenlands avontuur niet uit. "Ik sta overal voor open. Ik ga niet zomaar naar het buitenland. Alles moet dan wel kloppen."

"Ik sta overal voor open"

Telstar-speler Glynor Plet

Plet verwacht dat hij pas na dit seizoen een knoop doorhakt over zijn toekomst. Vrijdagavond speelt de aanvaller met Telstar tegen Excelsior. Dat duel begint om 20.00 uur en kun je rechstreeks op de radio volgen bij NH Sport. Leo Giovannangelo doet verslag vanuit Velsen-Zuid.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]