Ga naar Content

Richard Sedláček bijna terug bij Jong AZ

Richard Sedláček zal hoogstwaarschijnlijk nog niet op het opstellingsformulier staan als Jong AZ het maandag opneemt tegen Dordrecht. Maar binnenkort zou dat zo maar wel het geval kunnen zijn. Na een lange blessure is de jonge Tsjech bijna weer terug.

Richard Sedláček bijna terug bij Jong AZ - NH Nieuws

"Ik doe nu al de preventie oefeningen met de groep mee", zegt Sedláček. "Ik ben er echt dichtbij. Dinsdag ga ik weer met de groep meetrainen, dan nog zonder duels. En dan de maandag daarop hoop ik weer echt volle bak mee te kunnen doen."

Sedláček raakte zes maanden geleden tijdens een oefenduel tegen Ajax geblesseerd. "Ik speelde mee met het eerste als rechtsback. Ik weet niet precies wat er gebeurde, maar ik brak mijn enkel en moest met de ambulance naar het ziekenhuis."

"Ik ben echt blij om de jongens weer te zien na al die tijd. Dat is echt top"

Jong AZ-speler Richard Sedláček

Binnenkort zit zijn revalidatieperiode er dus definitief op, en dat is het moment waar het talent al die tijd naar heeft uitgekeken. "Het is echt positief. Het geeft me een goed gevoel en ik ben echt blij om de jongens weer te zien na al die tijd. Dat is echt top."

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]