Ga naar Content

El Yaakoubi en Najah spinnen in het web: Telstar-spelers hopen op Nederlandse club

Telstar-voetballers Redouan El Yaakoubi en Anass Najah verlaten aan het einde van het seizoen Velsen-Zuid. Beide spelers hopen in Nederland een stap te maken. 

Spinnen in het web Anass Najah en Redouan El Yaakoubi - NH Nieuws

Anass Najah

"Het moet echt de moeite waard zijn en alles moet kloppen. Ik ben ook echt een mama's kindje en ben graag thuis", aldus Najah, die voorlopig dus niet van plan is om naar het buitenland te gaan. De middenvelder is bezig aan zijn vierde seizoen bij Telstar. 

Redouan El Yaakoubi 

Ook Redouan El Yaakoubi ziet een stap buiten Nederland niet zo snel gebeuren. "Ik denk niet dat ik al zo'n naam heb in de voetballerij om naar een leuke club in het buitenland te gaan. Ik heb een stichting opgestart en moet dan mijn familie en vrienden achterlaten. Dat is het op dit moment nog niet waard", zei El Yaakoubi. De verdediger is bezig aan zijn tweede seizoen bij Telstar. Dit seizoen begon hij in alle wedstrijden van Telstar in de basis. 

Vrijdag speelt Telstar tegen Jong FC Utrecht. Dat duel is live te horen bij NH Sport.

"Ik denk niet dat ik al zo'n naam heb in de voetballerij om naar een leuke club in het buitenland te gaan"

telstar-speler redouan el yaakoubi

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]