Ga naar Content

Oussama Idrissi beseft dat z'n statistieken beter moeten voor een basisplek bij Ajax

ZWOLLE - Na de eenvoudige overwinning van Ajax op PEC (0-2), schoven trainer Erik ten Hag en Oussama Idrissi aan in de perszaal. De aanvaller viel goed in tegen de Zwollenaren. "Geduld hoort ook bij de topsport."

Oussama Idrissi over z'n reserverol en geduld bewaren - NH Nieuws

"Als aanvaller word je redelijk afgerekend op je statistieken", vertelt Idrissi over z'n huidige reserverol bij Ajax. "En op dit moment spreken ze niet echt in m'n voordeel."

"Wedstrijd gedicteerd"

Ajax was in Zwolle oppermachtig. De thuisploeg kwam er totaal niet aan te pas en daardoor hoefden de mannen van Erik ten Hag zich nauwelijks in te spannen om de drie punten mee te nemen. "We hebben de wedstrijd gedicteerd, slechts een klein onoplettendheidje in de eerste helft. Nu kunnen we ons gaan voorbereiden op Young Boys."

Bekijk hierboven de reactie van Oussama Idrissi na de winst op PEC. En bekijk hieronder de reactie van trainer Erik ten Hag.

Erik ten Hag na de winst op PEC - NH Nieuws

"We zitten nu in de gunstige positie dat we niet hoeven te kijken naar anderen"

ajax-trainer erik ten hag

Landstitel

Ajax staat nu acht punten voor op nummer twee PSV en de Amsterdammers moeten nog een wedstrijd inhalen thuis tegen FC Utrecht. "We zitten nu in de gunstige positie dat we niet hoeven te kijken naar anderen, dus dat moeten we ook niet doen."

Donderdag speelt Ajax in het Zwitserse Bern de return tegen Young Boys en volgende week staat de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]