Ga naar Content

Hattrickheld Boadu kwam teenlengte te kort voor z'n vierde: "Dan liep ik de polonaise"

ALKMAAR - Met wedstrijdbal in de hand verliet Myron Boadu het veld zondagavond na z'n hattrick tegen Feyenoord. De spits van AZ was zeer belangrijk voor de 4-2 winst op de Rotterdammers. "Fantastisch."

Myron Boadu over z'n hattrick tegen Feyenoord - NH Nieuws

"Blij met m'n hattrick", vertelt een ontspannen en blije Myron Boadu voor de camera van NH Sport. De Alkmaarse goaltjesdief maakte zelfs bijna vier treffers. "Ik kwam net te kort. Als die erin ging, dan liep ik de polonaise."

"Ik moest laten zien wie Myron Boadu was en dat heb ik hopelijk gedaan"

AZ-speler, myron Boadu

Voor de winterstop scoorde Boadu vier maal en nu in de tweede seizoenshelft wist hij al zeven keer het net te vinden. Een opvallend verschil. "Toen gingen die ballen er in niet in en nu wel. Wil op deze manier door blijven gaan, want ik ben nog lang niet klaar met scoren."

Kist

Boadu maakte zijn hattrick onder toeziend oog van Kees Kist. De all time topscorer van de Alkmaarse club was een paar weken geleden ook al op het trainingscomplex om even te kletsen met de jonge spits. "We hebben contact gehad en hij zei dat hij kwam kijken. En ik moest laten zien wie Myron Boadu was en dat heb ik hopelijk gedaan."

Bekijk de video voor het hele gesprek met Myron Boadu.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]