Ga naar Content

Trainer Jonker vond Telstar niet kansloos: "Ik weet niet waar je naar gekeken hebt?"

MAASTRICHT - Welgeteld twee kansen creëerde Telstar vrijdagavond in Maastricht tegen MVV. Toch vond trainer Andries Jonker niet dat zijn ploeg kansloos was geweest. 

Telstar-trainer Andries Jonker na de nederlaag bij MVV Maastricht - NH Sport/Edward Dekker

"Ik weet niet waar je naar gekeken hebt dan, maar in onze ogen hebben we de tweede helft volkomen gedomineerd", zei de trainer na de 2-0 nederlaag. "Wat vaker gebeurt, is dat we geen grote kansen hebben kunnen creëren. Daar schort het bij ons aan, maar dan heb ik niet het gevoel dat wij de mindere ploeg zijn."

Tekst gaat verder onder de video

"In onze ogen hebben we de tweede helft volkomen gedomineerd"

Telstar-trainer Andries Jonker

De Velsenaren misten in Limburg liefst twaalf spelers. Van hen zullen er mogelijk twee volgende week wel inzetbaar zijn als Telstar in Leeuwarden aantreedt tegen koploper SC Cambuur. Wie dat zijn wilde Jonker niet zeggen. 

Topscorer Glynor Plet werd tegen MVV geen één keer gevaarlijk. De spits voelde zich eenzaam voorin. "Het was veel vechten en weinig stootkracht naar voren. We knokken als team, maar het was niet genoeg." 

"We knokken als team, maar het was niet genoeg"

Telstar-aanvoerder Glynor Plet

Glynor Plet voelde zich in de spits een beetje eenzaam tegen MVV - NH Sport/Edward Dekker

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]