Ga naar Content

Basisplaats lonkt voor Telstar-middenvelder Niels van Wetten

VELSEN-ZUID- Telstar gaat vrijdag op bezoek bij MVV. Anass Najah verliet voortijdig de training, dus wellicht start Niels van Wetten in de basis. "Niels is een optie, maar je kan ook met Welat Cagro op die positie spelen en wij gaan eerst kijken of Anass kan spelen", aldus trainer Andries Jonker.

Gaat Telstar-middenvelder Niels van Wetten starten tegen MVV? - NH Nieuws

Van Wetten kwam dit seizoen over van ADO Den Haag. Andries Jonker is zeer te spreken over hem, maar geeft dit seizoen nog de voorkeur aan Anass Najah. "Tuurlijk wil je zo veel mogelijk wedstrijden spelen, maar het is aan de trainer. Als hij vindt dat anderen beter zijn dan laat hij die spelen. Zo werkt het gewoon", reageert Van Wetten nuchter.

 

"Tuurlijk wil je zo veel mogelijk wedstrijden spelen, maar het is aan de trainer"

telstar-middenvelder niels van wetten

"Hij is tot op het bot gemotiveerd om te slagen als profvoetballer. Hij heeft een jaar of tien bij Feyenoord rondgelopen. Daarna is hij naar ADO Den Haag gegaan, waar hij twee moeizame seizoenen had. Bij ons ontwikkelt hij zich prima", vindt Jonker.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]