Ga naar Content

Trainer Hans de Koning vertrekt na anderhalf jaar bij VVV

VENLO - Trainer Hans de Koning gaat VVV-Venlo na anderhalf jaar verlaten. De zestigjarige inwoner van Broek op Langedijk stapte halverwege het vorige seizoen in bij de Limburgse eredivisionist. 

Hans de Koning in gesprek met Pascal Jansen - Foto: Pro Shots / Thomas Bakker

VVV heeft zojuist het vertrek bekendgemaakt via de officiële kanalen."Tijdens de structurele gesprekken die wij met Hans hebben gevoerd, hebben we het uiteraard ook over zijn toekomst gehad. Daarin proefden we echter dat zijn ambities en onze mogelijkheden nog niet op alle vlakken strookten met elkaar", legt technisch manager Stan Valckx uit op de clubwebsite.

Hans de Koning heeft zo zijn eigen ambities. ''Die ga ik in een andere mooie uitdaging proberen te verwezenlijken. Maar club en supporters hoeven zich geen zorgen te maken: alle energie en focus ligt bij mij op het goed ten einde brengen van dit bijzondere seizoen."

Halve finale beker

De geboren Rotterdammer heeft met VVV de halve finales van de KNVB-beker bereikt en staat op een keurige veertiende plek met de Limburgse ploeg. Afgelopen weekend speelde AZ tegen VVV-Venlo. De Alkmaarders wonnen met 1-4. 

Check hieronder het interview van NH Sport met De Koning over zijn toekomst bij VVV-Venlo na afloop van de wedstrijd tegen AZ. 

Hans de Koning over de halve finale van de beker met VVV - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]