Ga naar Content

Amerikaanse Ortega nieuwe trainer handballers Volendam

VOLENDAM - Mark Ortega is de nieuwe trainer van de handballers van Volendam. Hij tekent een contract voor twee en een half jaar.

Foto: Fred Mol

De vrouwenselectie van Volendam moet hierdoor op zoek naar een nieuwe trainer, want Ortega was dit seizoen van dat team de trainer. "Ik heb een jaar met veel plezier gewerkt bij de dames van Volendam en ben de club en de speelsters erg dankbaar voor de ontwikkeling die ik als trainer heb doorgemaakt met hen. Deze stap naar de heren is een hele mooie vervolgstap in mijn carrière", aldus Ortega.

"Deze stap naar de heren is een hele mooie vervolgstap in mijn carrière"

volendam-trainer mark ortega

De Amerikaanse Ortega staat vanavond al voor het eerst voor de groep. De handballers van Volendam bereiden zich voor op de eerste thuiswedstrijd in de HandbalNL league Hurry-Up uit Zwartemeer. Die wedstrijd staat gepland op 7 maart in sporthal Opperdam.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]