Ga naar Content

Telstar neemt Hossein Zamani over van Italiaanse Genoa

VELSEN-ZUID - Telstar heeft maandagavond op de laatste dag van de winterse transferperiode alsnog toegeslagen. De Witte Leeuwen hebben Hossein Zamani overgenomen van het Italiaanse Genoa. De buitenspeler tekent een contract tot het einde van het seizoen. 

Hossein Zamani speelde in de jeugd voor Ajax - Foto: Pro Shots / Jeffrey Van Bakel

Zamani is een Nederlandse linksbuiten die is opgeleid door Ajax. De vleugelaanvaller werd in Amsterdam gezien als een van de grootste talenten van zijn generatie. De 18-jarige Zamani vertrok in de zomer van 2019 naar Italië. Bij Genoa speelde Zamani zijn wedstrijden in de Onder 19.

Derde aanwinst

Zamani heeft een contract getekend dat hem tot het einde van het seizoen aan Telstar verbindt. Daarnaast is er de optie bedongen om de overeenkomst met nog eens twee jaar te verlengen.

Zamani is de derde aanwinst voor Telstar deze winterse transferpiode. Eerder vandaag werd ook de overgang van Robin Eindhoven van SV Spakenburg naar Telstar defintief gemaakt en werd deze week ook Farouq Limouri gehuurd van Sparta. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]