Ga naar Content

Denise Betsema glibbert weg in laatste wereldbekerwedstrijd voor WK

OVERIJSE - Denise Betsema heeft tijdens de wereldbekerveldrit in het Belgische Overijsse de aansluiting met de kopgroep niet kunnen behouden. Ze gleed veel uit en zag de Nederlandse Ceylin Alvarado de wedstrijd winnen.

Foto: Orange Pictures

Alvarado reed al in de eerste ronde weg op een glibberig parcours. Even later sloot Betsema wel aan en later meldden Lucinda Brand en Manon Bakker zich ook bij het groepje.

Betsema had moeite met het parcours en gleed vaak uit. Alvarado reed in de voorlaatste ronde weg bij de rest en greep de overwinning.

WK veldrijden onzeker

Het is op dit moment nog onzeker of het WK veldrijden in Oostende doorgaat. De burgemeester van de Belgische stad maakte dat bekend nadat zestien inwoners van de kustplaats besmet zijn met de Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]