Ga naar Content

AZ'er Ferdy Druijf verlengt contract, maar vertrek in winterstop is mogelijk

ALKMAAR - Met een grote lach zette Ferdy Druijf een krabbel onder z'n nieuwe contract bij AZ. De lange spits uit Uitgeest voetbalt al jarenlang voor de Alkmaarders, maar ondanks de contractverlenging is het de vraag of hij over een maand nog speler van AZ is. "In de winterstop verder kijken."

Ferdy Druijf verlengt z'n contract - NH Nieuws

"Het is mooi om weer bij te tekenen", vertelt Ferdy Druijf vlak na z'n ondertekening in de persruimte van AZ. "Ik heb er nu al vier ondertekend en dat blijft elke keer weer mooi."

Ferdy Druijf doorliep de jeugdopleiding van AZ en debuteerde in januari 2018. Sindsdien moet hij het voornamelijk doen met invalbeurten. "Ik wil het liefst spelen, maar op dit moment spelen Boadu en Gudmundsson en val ik een beetje weg. Dus even afwachten wat er nu gaat gebeuren."

Bekijk boven de reactie van Ferdy Druijf en hieronder de reactie van Max Huiberts.

Max Huiberts over de contractverlenging van Ferdy Druijf - NH Nieuws

"We gaan in de winterstop kijken hoe dan de situatie is", aldus Max Huiberts. De directeur voetbalzaken van AZ sluit niet uit dat Druijf over een maand is vertrokken. "Als er dan niet veel is veranderd moeten we misschien verder kijken. Al wil dit nog niet zeggen dat hij in de winterstop vertrekt."

Zondag speelt Druijf met AZ in eigen huis tegen FC Groningen. Dit duel begint om 14.30 uur.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]