Sport

NL
V

Antonucci, Betti en El Kadiri weer inzetbaar voor topper FC Volendam - Almere City

26 november 2020, 16.15 uur · Aangepast 27 november 2020, 09.52 uur · Door Edward Dekker

VOLENDAM - Franco Antonucci en Mo Betti keren vrijdagavond terug in de basis bij FC Volendam. Ook Ibrahim el Kadiri lijkt op tijd inzetbaar. De linksbuiten begint tegen Almere City FC op de bank. Nordin Bakker, Derry John Murkin, Brian Plat en Zakaria el Azzouzi moeten de topper missen. 

Voorbeschouwing FC Volendam - Almere City FC - NH Sport/Edward Dekker

"Vandaag staan er weer wat meer op het veld", zegt Jonk enigszins opgelucht. "We gaan zo even kijken wat de status van Franco is, maar dat ziet er goed uit voor morgen." El Azzouzi heeft in een oefenduel minuten kunnen maken en komt er volgens de trainer ook weer aan.  

El Kadiri miste de ontmoetingen met Jong Ajax en TOP Oss, omdat hij ziek was. Donderdag trainde hij geïsoleerd van de groep. Mocht zijn coronatest negatief zijn dan neemt Jonk hem naar alle waarschijnlijkheid weer op in zijn selectie.  

NH Sport/Edward Dekker

Wijzigingen

Bij het uitdelen van de hesjes kreeg ook Samir ben Sallam een basisplek toebedeeld. Hij krijgt  op het middenveld de voorkeur boven Jari Vlak die bij de afsluitende partij, net als Martijn Kaars en Mike Eerdhuijzen, bij de wissels speelde.

Als Jonk voor deze ploeg kiest, wijzgt hij zijn elftal op drie plaatsen in vergelijking met het duel tegen Jong Ajax (1-1) van afgelopen maandag. 

FC Volendam - Almere City FC begint vrijdagavond om 21.00 uur. Je kunt het duel live op de radio volgen bij NH Sport. 

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur naar de uitzending op NH Radio

Taalfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]