Ga naar Content

Gerelateerde videos

Matchwinner Martins Indi voelt zich op zijn plek bij AZ

ALKMAAR - De wedstrijd AZ - Emmen is een speciale voor Bruno Martins Indi. De verdediger scoorde in die wedstrijd voor het eerst in zeven jaar en was daarmee de matchwinner voor zijn team.

"Ik ben er blij mee. We hebben een clean sheet gehouden en als je dan ook nog mag scoren dan is dat goed", zegt de verdediger na afloop tegen NH Sport. "Ik had wel gehoopt dat we onze kansen wat beter hadden afgemaakt en andere jongens ook matchwinners hadden kunnen zijn."

Martins Indi speelt nog niet zo lang bij AZ, maar onderstreept met de goal wel het goede gevoel dat hij bij de club heeft. "Ik vind dat het vrij goed gaat. Ik ben hier om mijn verdedigende kwaliteiten te laten zien en de nul te houden. Ik ben hier hartstikke blij mee en ik moet gewoon zo doorgaan."

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]