Ga naar Content

Jorina Baars hoopt in januari 2021 weer te gaan vechten

DEN HELDER -Kickboksster Jorina Baars hoopt in januari 2021 eindelijk weer eens te gaan vechten. Voor de 32-jarige Helderse wordt door de Aziatische vechtorganisatie One Championship een tegenstandster gezocht.

Foto:

Een jaar geleden vocht Baars haar laatste partij. In het Chinese Peking verloor ze tijdens de "Age of Dragons" haar eerste partij voor de One Championship organisatie van de Duitse Christina Breuer. Het was pas de tweede nederlaag in haar carrière als Thaibokster die al bijna vijftig partijen telt.

In het voorjaar van 2020 zou Baars haar tweede wedstrijd voor de Aziatische organisatie vechten, maar door corona werd die partij afgelast. Na maanden van onduidelijkheid heeft ze nu van haar agent gehoord dat er gezocht wordt naar een tegenstandster die in Singapore tegen over haar in de ring gaat staan.

"Ik ben misschien iets zwaarder dan gewenst, maar dat is er zo weer af als ik op wedstrijd niveau ga trainen"

kickbokster jorina baars

"Ik heb ongeveer zes weken nodig om mij voor te bereiden dus op zijn vroegst kan het gevecht half januari plaats vinden", aldus Baars die verder fit genoeg is ondanks een jaar zonder gevecht. "Ik ben misschien iets zwaarder dan gewenst, maar dat is er zo weer af als ik op wedstrijd niveau ga trainen."

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]