Ga naar Content

Clubloze Overtoom maakt seizoen af bij Telstar

VELSEN-ZUID - Tom Overtoom speelt tot het einde van het seizoen bij Telstar. De Amsterdamse middenvelder zal op amateurbasis aan de Velsenaren verbonden blijven. Overtoom trainde al enkele weken mee bij Telstar.

Foto: Pro Shots

Lange tijd leek een huwelijk tussen Overtoom en Telstar in tranen te eindigen. De Witte Leeuwen zouden geen geld hebben om hem een contract aan te bieden, maar op deze manier hebben beide partijen toch een oplossing gevonden. "Eerst moeten dingen voor elkaar zijn. Tom komt echt op amateurbasis bij ons spelen. Als wij niets hoeven te betalen dan kan het bij Telstar. Hij voegt wat toe aan de selectie", aldus een glimlachende Andries Jonker.

"Als wij niets hoeven te betalen dan kan het bij Telstar"

trainer andries jonker

Trainer Andries Jonker over de komst van Overtoom - NH Nieuws

Overtoom begon zijn carriere in de jeugdopleiding van Ajax, maar tot een optreden in de hoofdmacht kwam het niet. Vervolgens speelde de 30-jarige middenvelder bij Haarlem, Sparta Rotterdam, SC Veendam, FC Volendam, Excelsior, FC Emmen, Almere City en NEC.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]