Ga naar Content

Koninklijke HFC twee jaar langer door met Tamerus

HAARLEM - Gertjan Tamerus blijft langer verbonden aan Koninklijke HFC. De trainer heeft zijn contract bij de Haarlemmers met twee jaar verlengd, zo werd donderdagavond duidelijk op de online ledenvergadering van de tweede divisionist.  

Foto: Pro Shots / Vincent de Vries

Tamerus was in het verleden hoofd jeugdopleiding bij Koninklijke HFC, waarna hij vanaf 2018 trainer van het eerste elftal werd. In het seizoen 2018/2019 werd de ploeg  van Tamerus knap vierde, terwijl HFC in het seizoen 2019/2020 op de achtste plaats eindigde. In het huidige - door corona onderbroken - seizoen staan de Noord-Hollanders met zes punten op de tiende plaats in de tweede divisie. 

Telstar

De Haarlemmer (40), die tijdens zijn loopbaan als voetballer uitkwam voor onder anderen HFC Haarlem, Heracles Almelo en NAC Breda, combineert zijn werkzaamheden als trainer van Koninklijke HFC met de functie van assistent-trainer van Telstar. Daar assisteert hij hoofdtrainer Andries Jonker. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]