Ga naar Content

Oud-AZ'er Mees Kaandorp scoort tegen z'n ex-teamgenoten: "Speciaal gevoel"

ALMERE - Een kwartier voor tijd beslist uitgerekend Mees Kaandorp de wedstrijd Almere City - Jong AZ. De snelle aanvaller schiet knap de 2-0 binnen en was daardoor belangrijk voor zijn club Almere City. "Helemaal als je wint is het heel leuk."

Reactie van Alkmaarder Mees Kaandorp na winst op Jong AZ - NH Nieuws

"Ik heb er elf jaar rondgelopen en ken iedereen", vertelt Mees Kaandorp over het weerzien met zijn oude club. "Ik woon ook in Alkmaar, dus dat is wel een speciaal gevoel als je dan scoort."

Bekijk de video hierboven voor het hele gesprek met Mees Kaandorp.

Tegentreffers Jong AZ

Een minder prettige avond was het voor Beau Reus. De doelman van Jong AZ moest twee keer vissen en dat is iets wat vaak voorkomt bij de Alkmaarse beloften dit seizoen. In totaal kreeg Jong AZ al 34 tegentreffers na elf duels. De meeste van alle clubs in de eerste divisie. "We moeten wat mannelijker de duels aangaan en er alles aan doen om de goals te voorkomen."

Bekijk de video hieronder voor het hele gesprek met Beau Reus.

Reactie van Jong AZ-doelman Beau Reus na verlies tegen Almere City - NH Nieuws

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]